Marina Perazić: Firčijeva devojka je na mojoj strani

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 05 Jul 2010

Nakon što je čula prozivke na svoj račun od strane bivšeg muža Ivana Fecea Firčija, pevačica Marina Perazić kaže da joj je sve jasno kada je, kako kaže, „i njegova devojka Jasmina na njenoj strani“.

Naime, Firči je Perazićevu isporozivao u jutarnjem programu Televizije „Pink“ i rekao da treba da radi na novim pesmama umesto što se preko njega dokopava strana u novinama.

- Pun mi je klinac više njega! Pričao je o nekom studiranju našeg deteta u Njujorku! Pa je l‘ normalan? Ko će to da joj plati? Ja znam da je njegova devojka Jasmina protiv takvih reči o meni. Rekla je to našoj ćerki! Ne sviđa joj se što se Firči tako ophodi prema meni. Ona je divna devojka i mi smo se čule nekoliko puta dok je on bio na farmi – rekla je Marina za naš list i dodala da umesto da se brine o svojoj deci on priča kako mu prete Miloševi glasači.

- Luna je kod njega u Novom Sadu i on je ostavlja samu kod kuće i ne brine da li njoj može nešto da se desi. Mia ga je zvala kada je izašao sa farme, nije joj se ni javio, pa je onda otišao na to krstarenje i tek posle joj je se javio telefonom! Šta reći o takvom ocu?! On se bahati i nema granice! Kada sam ja bila na farmi, ćerke su propustile dve nedelje škole jer on nije imao da da 1.100 dinara za kartu do Beograda jer sam im odatle ja rezervisala. Briga njega da li one imaju šta da jedu, ali važno je da mene pljuje po emisijama – razočarano je dodala Perazićeva.

Reklame

Ostavite komentar