Marina Perazić uzvraća udarac Firčiju

Izvor: vecernji.hr
Postavljeno 07 Jul 2010

Nakon što je čula za prozivke bivšeg muža Firčija, Marina Perazić je rekla kako joj je sve jasno čim je i njegova devojka Jasmina na njenoj strani.


Naime, Firči je Marinu prozvao rekavši kako bi trebala raditi na novim pesmama umesto što preko njega dolazi do medijske pažnje.

- Pun mi je klinac više njega! Pričao je o nekom studiranju našeg deteta u New Yorku! Je li on normalan? Ko će joj to platiti? Znam da se njegova devojka Jasmina protivi takvim rečima o meni. Rekla je to našoj ćerki! Ne sviđa joj se kako se Firči ophodi prema meni. Ona je divna devojka i čule smo se nekoliko puta dok je on bio na farmi – rekla je Marina.

Optužila ga je i za nebrigu o njihovim ćerkama.

- Luna je kod njega u Novom Sadu i on je ostavlja samu kod kuće. Ne brine ga može li joj se šta dogoditi. Mia ga je zvala kada je izašao s farme, nije joj se ni javio, pa je onda otišao na krstarenje i tek posle ju je nazvao! Šta reći o takvom ocu?! On se bahati i nema granice! Kada sam ja bila na farmi, kćeri su propustile dve nedelje škole jer on nije imao novca da im plati kartu do Beograda. Umesto da brine što će devojke jesti, važnije mu je mene napadati po medijima – razočarano je dodala Perazić.

Reklame

1 komentar

  1. Petar said on 07/08/2010 at 15:33

    Преко њега да дође до медијске пажње?! А ко је па он? Анонимни бубњар који никада ништа није постигао у животу. Лаже по медијима да је био део ЕКВ-а, а заборавља да је Жика Тодоровић лупао бубњеве 4 године, па се не буса у прса, а имао би више права од Фирчија који их је лупао за ЕКВ само 2 године. Типу би било боље да почне нешто да ради и да не израбљује преминулу групу ЕКВ. Јер ЕКВ је умрла са одласком њених чланова Милана, Бојана и Маргите. Бубњари су били пролазни и безначајни за стваралаштво групе.

Ostavite komentar