Marko Jarić je majstor za menjanje pelena

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 23 Jul 2010

Adrijana Lima se u kanadskom izdanju magazina „Hello“ otvorila i govorila o svom braku sa Markom Jarićem i njihovim roditeljskim obavezama prema osmomesečnoj ćerki Valentini…

On je najbolji. Prava sam srećnica. Posle njenog rođenja mi je mnogo pomogao. Hranio je, menjao joj pelene – u stvari bolje je presvlačio od mene. I dalje je divan. Uvek je tu i mnogo voli Valentinu. Vidimo to u njegovim očima svaki put kada je pogleda. Mnogo je srećan – kaže Adrijana. Ni Marko nije ostao imun na suprugine pohvale, a uzvratio je malo drugačije.
- U početku je govorila: „Tako je mala, ne znam kako ću uspeti da je držim“. Dva dana kasnije niko drugi nije mogao da pipne Valentinu osim nje! Molili smo je da nas pusti da presvučemo bebu, da je nahranimo, ali se Adrijana postavila toliko zaštitnički da je ličila na lavicu. Morao sam da joj kažem: „Adrijana dušo, prirodno je da štitiš Valentinu, ali počećeš da ubijaš ljude.“ Mi smo različiti u nekim stvarima, ali je to dobro. Postoji iskra u našem braku- rekao je Marko.

Reklame

Ostavite komentar