Marko Jarić u provodu sa bivšom devojkom!

Izvor: PG portal
Postavljeno 11 Jul 2010

Nakon što je ostao bez angažmana u madridskom „Realu“, slavni srpski košarkaš Marko Jarić ostavio je suprugu Adrijanu Limu i kćerku Valentinu u Španiji i otputovao u Ameriku, gde dane i noći provodi lumpujući s prijateljima.

Sve to ne bi bilo toliko intrigantno da, dok brazilska manekenka popunjava kućni budžet snimajući kataloge, vreme sa njim ne provodi topmodel Nevena Milićević, za koju se tvrdilo da je bila sa Markom u vezi pre nego što je upoznao Limu.

“Marko je u svoju vilu u Los Anđelesu prošle nedelje pozvao veće društvo, a jedna od gostiju je bila i Nevena Milićević. Mnogi su bili iznenađeni njenim prisustvom jer se pričalo da je sa Nevenom bio u vezi pre nego što je upoznao Adrijanu. Očigledno su nastavili da se druže i posle njegove ženidbe, a i ponašaju se kao dobri drugovi. Inače, Nevena je u vezi sa jednim biznismenom iz Beograda, a posle druženja u kući i izlaska u grad, odmah je otputovala u Njujork, gdje je on doleteo direktno iz Južne Afrike “, ispričao je za „Alo!“ izvor blizak manekenki, koja je poreklom iz Beograda, ali već duže živi i radi u Americi.

Ovaj izvor dodaje da su se svi fenomenalno proveli prilikom izlaska u klub koji je Jarić organizovao, a mnogi gosti su ostali u njegovoj kući da prespavaju.

“Marko je mnogo popio, tako da verovatno i ne zna ko je sve ostao u kući. Tek ujutru, kada se otreznio, pokazao je da je pravi domaćin i goste proveo kroz velelepno zdanje na brdu iznad Los Anđelesa odakle se pruža fantastičan pogled na grad. Inače, Marko je ovde omiljen lik i svi mnogo vole da dođu kod njega jer znaju da je dobar provod zagarantovan”, zaključuje ovaj izvor.

Reklame

Ostavite komentar