Mile Dragić opremio učesnike VIP Survivora

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 30 Jul 2010

Nijedan učesnik od četrnaestoro koliko ih je krenulo nije se takmičio u nekom od drugom rijaliti šou-programu.

Krajnja destinacija je oko 800 kilometara udaljena od poluostrva Karamoan, gde se odvijao prethodni serijal. Odsečeni od sveta, prepušteni sami sebi, opremljeni samo minimalnim sredstvima za preživljavanje, takmičari će biti prinuđeni da se snalaze mesec dana.
- VIP takmičari neće biti pošteđeni u odnosu na prethodne. Živeće u surovim uslovima u kojima će morati da se snađu – rekli su nam na televiziji Fox.
Ipak, čini se da će najteži deo biti kako da prežive sami sebe, a ne divljinu, jer u teškim uslovima uvek isplivaju najniže ljudske strasti, a poznato je da VIP-ovci imaju veoma izražene sujete.
Na „preživljavavnje“ su krenuli pevačica Goca Tržan, glumac Miloš Vlalukin, Knez, Edin Škorić, voditelj Andrej Maričić, pevač Nikola Rokvić, Aleksandra Perović, Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom, Marko Bulat, slikarka Biljana Cincarević, hip-hoper Toni Petkovski i baletan Milan Rus.
Kako saznajemo, biznismen Mile Dragić opremio je svojim proizvodima učesnike VIP Survivor.

- Snabdeli smo ih borbenim patikama, a to je obuća koja nije za svakodnevne uslove, rančevima, šeširima, kabanicama i mrežama za komarce- rekli su nam u „Mile Dragić Production“.
Na Filipinima će takmičare podeliti u dve grupe, koje će živeti na dva ostrva, a igre će se odvijati na trećem ostrvu. Novi Survivor će biti emitovan na jesen na televiziji Fox.

Reklame

Ostavite komentar