Milena i Nemanja hoće da prave bebu

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 02 Jul 2010

Iako su mnogi mislili da će posle ‘Farme’ okončati romansu, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović poručuju da su zajedno srećniji nego ikad.

U razgovoru za ‘Blic’ mlade zvezde ‘Granda otkrile su da su ponovo zaljubljeni, kao i da im je veza jača pošto su prevazišli sve izazove na ‘Farmi’.

„Nakon svega, sređujemo utiske, a što se tiče ljubavi, ljubav je jača i kao da smo na početku veze”, rekao je Nemanja. “Ojačali smo, spojile su nas loše stvari, a i ništa se tu strašno nije desilo. Bile su samo priče, podvale, smicalice… Nije se desilo ništa zbog čega bi naša veza pukla. Jesmo se svađali, ali, uostalom, kao i svi ljudi,“ kaže Nemanja, dodavši da mladi par već razmišlja i o bebi.
.
„Mi bismo voleli i maštamo o tome! To je nešto najlepše što mladom paru može da se desi. Ali, u pravo vreme. Mislim da sada nije pravo vreme. Trebalo bi prvo da vidimo šta će biti sa poslom. Kako će ići sa poslom, da li će biti neki hit ili da nešto drugo radimo. Nije problem, ja sam živeo i pre Granda i pre pevanja,“ objašnjava Stevanović.

‘Ćeranići’ su se osvnuli i na svoj status u ‘Grandu’. Ukoliko publika misli da ih treba izbaciti zbog svađanja na VIP imanju, nemaju ništa protiv, ali nisu zadovoljni činjenicom da će o ostanku ili odlasku biti obavešteni tek na jesen.
„Oni nas drže na ledu, što je malo neprijatno i neprimereno, ali šta je tu je,“ kažu ‘Ćeranići’, koji sada planiraju tronedeljni odmor u Italiji ili Španiji.

Reklame

Ostavite komentar