Mili preoteo Severinu od Bregovića !?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 15 Jul 2010

Posle velikog uspeha pesme „Lola“, koja se uz čuvenu „Krušku“ izdvojila sa albuma „Miligram“, Severina Vučković mogla bi da zapeva još nekoliko pesama Aleksandra Milića Milija. Bivši producent Cece Ražnatović i Lepe Brene, kako saznajemo iz izvora bliskih muzičaru, potpisaće se navodno kao kompozitor na novom albumu popularne hrvatske pevačice.


- Mili je uradio nekoliko demo-verzija pesama inspirisan Severinom, sa kojom se sprijateljio. Još nisu ozvaničili saradnju, ali postoji velika šansa da pevačica uvrsti Milijeve pesme na novi album jer je oduševljena njegovim radom – rekao nam je isti izvor.

U nameri da proverimo verodostojnost ove informacije pokušali smo da kontaktiramo sa Milijem, ali u studiju „Miligram“ nam je saopšteno kako se producent „raspustio“, te da će se na moru odmarati do septembra. Mili nam je u nedavnom intervjuu rekao da će biti na raspolaganju Severini, ako joj zatreba pomoć za novi album:

- Smatram da se od nje može više očekivati, da može još mnogo toga da pruži. Kada bih joj radio pesme, bila bi to potpuno drugačija Severina. Razgovarali smo o svemu, pa čak i o saradnji. Ne planiram da je preotmem od Brege, ali ako joj zatreba moja pomoć – stojim joj na raspolaganju.

Reklame

Ostavite komentar