Milica Majstorović udarila glavom u beton i “zaradila” pet kopči

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 26 Jul 2010

Mladu pevačicu Milicu Majstorović izgleda je zaista poterao maler. Posle trovanja tabletama i alkoholom pre nekoliko meseci kada je sebi zamalo oduzela život, pa raskida sa verenikom, Milici se desila ozbiljna nezgoda prilikom skoka u vodu na bazenu u banji Ždrelo kod Petrovca na Mlavi.

“Moji bližnji su šokirani onim što mi se dogodilo jer sam dugo trenirala plivanje i nikad mi se nije desilo ništa slično. Nisam se uplašila krvi iako je liptala na sve strane, pošto u porodici imam stomatologe i hirurge, pa sam taj strah odavno savladala. Ali ova neprijatnost koja mi se dogodila, poremetila mi je planove i nisam otišla na planirani odmor u Grčku. Imam pet kopči nakon tog skoka, ali sada je sve u redu. Stvarno se nekad pitam ko režira moju dramu jer mi se ponekad čini kao da se sve urotilo protiv mene. Sad mi već sve to postaje pomalo smešno”, rekla je Milica za magazin “Story”.

Milica je takođe prokomentarisala prekid veridbe sa Nenadom Jevremovićem: “Mi smo još klinci za neke životne situacijeIzgleda da smo tu vezu oboje preozbiljno shvatili, pa smo se čak i verili. Nespreman za medijski pritisak pod kojim sam bila ovog proleća, Nenad je želeo da se skloni iz naše veze”.

Reklame

Ostavite komentar