Mis Srbije, Milica Jelić se uveliko sprema za svetski izbor za mis

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 22 Jul 2010

Aktuelna mis Srbije Milica Jelić već je počela sa pripremama za svetski izbor za mis sveta, budući da je datum održavanja finala pomeren za mesec dan unapred, odnosno 30. oktobar.

Pored toga, izbor za mis sveta će se održati u Kini, a ne u Vijetnamu kako je prvobitno najavljeno, budući da organizatori u toj zemlji nisu imali dovoljno sredstava ni političke podrške za organizaciju takmičenja.

- Prva moja obaveza je da se predstavim kao ličnost medijima u Srbiji i u svetu i da se dobro pripremim za izbor za mis sveta, koji podrazumeva set aktivnosti – kako fizičkih, tako i do stilskog oblikovanja mene kao ambasadora lepote Srbije. Kada kažem stilsko oblikovanje, tada mislim prvenstveno na ljude koji su proveli sa nama 15 nezaboravnih dana u Tunisu i koji su učinili da naučimo mnogo toga od njih i da svaku od nas naprave kao pravu modernu princezu. Frizeri su nas učili kako da negujemo kosu, koja je frizura za koju priliku, stilisti koji su nas učili kako da uklopimo materijale, boje… Zatim smo imale kratak kurs tenisa, imale časove retorike, kao i predavanja iz istorije civilizacija… To su sve aktivnosti koje su sve finalistkinje prošle, ali na kojima ću ja kao mis Srbije raditi još više kako bih sebe i našu zemlju predstavila u pravom svetlu i onako kako to dolikuje.

Reklame

Ostavite komentar