Na svadbi Janka Tipsarevića nastupaju di-džejevi

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 03 Jul 2010

Popularni teniser Janko Tipsarević i lepa voditeljka Biljana Šešević sutra će, nakon četiri godine veze, izgovoriti sudbonosno „da“. Venčanje će biti održano u prelepom ambijentu „S kluba“ u Jakovu pred skoro trista zvanica, a ovaj par je odlučio da napravi nesvakidašnju atmosferu pa će na svadbi nastupiti i nekoliko popularnih di-džejeva.

Iako je bilo planirano da Janko i Biljana angažuju nekoliko „Grandovih“ zvezda, njih dvoje su se ipak odlučili za jedan popularan beogradski bend koji peva sve – od roka, preko popa i narodnjaka, ali i za nekoliko di-džejeva koji će puštati muziku koja se sluša u prestižnim beogradskim klubovima. Di-džejevi će se smenjivati, a priča se da bi i Janko mogao da se uhvati miks pulta s obzirom na to da je to često činio u prestoničkim klubovima.
Na venčanje bi trebalo da pristigne veliki broj pripadnika teniskog sveta iz različitih zemalja, a fešta nikako neće proći bez bračnog para Zimonjić, Viktora Troickog i Sunčice Travice, dok je dolazak Novaka Đokovića i njegove devojke Jelene još neizvestan zbog Noletovog učešća na Vimbldonu.

Posle svadbe Biljana i Janko će leto provesti u Americi, a potom putuju na medeni mesec na Maldive, mesto koje im je omiljeno i gde već godinama letuju, a posebno im je drago jer su se tamo prošlog leta i verili.

Reklame

Ostavite komentar