Najseksipilnija plavuša na svetu danas slavi 43. rođendan

Fotke postavljene 01 Jul 2010


Otkako je 1989. godine na fudbalskoj utakmici British Columbia Lionsa prikazana na ekranu, jer je preko njenog poprsja lepo padala majica Labatt’s Beera, što je izazvalo euforične ovacije publike, Pamela Anderson je jedna od najpopularnijih osoba na planeti. Njeni plavi uvojci, pune usne, holivudski osmeh, istesano telo i naravno najpoznatiji adut – veštačke grudi, i danas su mnogima melem za oči. U tih dvadesetak godina od sporne utakmice u Pamelinom životu sreća je oscilirala od ekstrema do ekstrema.

Već u otobru 1989. godine, inspirisani događajem na utakmici, urednici američkog Playboya Pamelu su postavili na naslovnicu. Tako je započela njena karijera modela, zbog koje je iz Vankuvera preselila u Los Anđeles. Usledila je titula Zečice meseca za februar 1990. godine, što ju je dodatno podstaklo da mesec dana kasnije stavi implante u grudi. Tako da se selidba u Los Anđeles isplatila višestruko – postala je seks simbol zbog čega su joj nudili i brojne glumačke uloge.

Prva koju je prihvatila bila je za ‘Tool Time girl’ u televizijskoj humorističkoj seriji. A onda je dobila ‘ulogu života’ koja ju je lansirala u planetarno popularne zvezde – C. J. Parker u seriji ‘Čuvari plaže’! Glumila je od 1992. do 1997. godine, a paralelno odrađivala snimanja za razne časopise. Amerika joj je pored kanadskog dala svoje državljanstvo.

Budući da je osvajala srca gledalaca, publika se sve više interesovala za njen privatni život. Uskoro je većina tabloida zarađivala na njenim intimnim detaljima iz ljubavnih veza, pogotovo onima koje su bila s poznatim muškarcima. 19. februara 1995. godine udala se za Tommyja Leeja, bubnjara grupe Mötley Crüe kojeg je pre sudbonosnog ‘da’ poznavala tek 96 sati. Imaju dvoje dece, Brandona Thomasa Leeja rođenog 1996. godine i Dylana Jaggera Leeja rođenog 1997. godine.

Svetski tabloidi su eksplodirali kada je iz njihovog doma ukraden privatni snimak seksa i bio objavljen na internetu. Tužili su video distributera Internet Entertainment Group koji su im kasnije isplatili milion i po dolara plus troškove suđenja. Kasnije je kompanija napravila kopije videa. Od Tommyja se razvela 1998. godine, a u međuvremenu se pisalo da ju je fizički zlostavljao.

Osam godina kasnije Pamela se udaje za muzičara Kida Rocka, od kojeg se razvela samo godinu dana posle. U isto vreme udala se za Ricka Salomona, međutim brak je bio poništen. Trenutno nije u vezi, a američki tabloidi već godinama pišu kako je bankrotirala, zbog čega živi u kamp-kućici u predgrađu Los Angelesa. Pamela je u nekoliko navrata demantovala tu tvrdnju.

Rođena je u Ladysmithu, British Columbia kao kći servisera peći i konobarice. Vegetarijanka je od svoje desete godine kada je ugledala oca kako na živo dere životinju koju je ulovio, borac za prava životinja i aktivna članica PETA-e. Poslednji njen kontraverzni potez bio je kada je predsedniku Baracku Obami poslala otvoreno pismo u kojem ga je tražila da legalizuje marihuanu.

Izvor: Dnevnik.hr


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar