Nela Vidaković: Seka Aleksić me kopira

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 19 Jul 2010

Folk pevačica Seka Aleksić aktuelni album “Slučajni Partneri” uglavnom je promovisala u crnim jednostavnim haljinama, menjajući modne detalje na ramenima.


No, otkako je skinula višak  kilograma popularna folkerka crne haljine zamenila je neobičnim florescentnim kreacijama. Na nastupu u restoranu Borik u Mostaru publiku je iznenadila pojavivši se u rozoj haljini koja je imala špicaste nabore na ramenima.

Međutim, kako su se slike sa nastupa pojavile na internetu forumaši su krenuli sa komentarima da Sekin novi stil neodoljivo podseća na haljine koje je pre nekoliko meseci prošetala pevačicina kolegenica iz iste branše Nela Vidaković koja je osula žestoku paljbu po “kraljici”:

- Seka Aleksić me kopira! Kostim koji nosi je gotovo identičan kao moj kostim koji sam pre nekoliko meseci obukla za snimanje jedne emisije na Pink-u. Dakle, ta haljina je moja zamisao koju je u delo sprovela moja mama - u jednom dahu kaže Nela za Operu17.

Pevačica ističe da je kostim skoro pa identičan, ali da je Seka samo promenila boju. Kaže da joj imponuje što je kolegenice kopiraju.
- Do tada se niko nije smeo usuditi da obuče tako nešto, ja sam bila prva najhrabrija! Ne smeta mi što je Seka prekopirala moj kostim, čak mi i imponuje, samo jedva čekam da čujem šta će reći povodom toga. Verovatno će na sva usta da priča kako je inovativna i posebna, ali već odavno znamo da ona samo kopira: prvo Rihannu za frizure, pa sada i mene, Nelu Vidaković za svoje kostime i haljine!

Nela je pomenutu haljinu obukla za snimanje emisije “Gold” gde promoviše svoje nove pesme i ističe da je svojim stilom oblačenja postavila nove standarde u našoj zemlji.

- Drago mi je ako sam uspela da postavim nove standarde i ukuse i osvežim javnu scenu što se oblačenja tiče. Kolegama sam postavila zadatak, čik neka me stignu uskoro, a Seki Aleksić poručujem da ću uskoro imati koncert u Brčkom na koji može da dođe i pogleda moj novi kostim koji cu obući, pa joj se možda dopadne i opet me iskopira!! Ukoliko želi daću joj besplatne časove oblacenja – završava žestoko Nela!

Seka Aleksić je poznata kao žena bez dlake na jeziku tako da nema sumnje da će ostati dužna svojoj kolegenici Neli Vidaković!

Reklame

Ostavite komentar