Nole i Nataša zajedno u Bečićima

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 19 Jul 2010

Popularna novosadska blondina i najbolji srpski teniser su stari drugari, kako je sama Nataša Bekvalac to svojevremeno okarakterisala. Zato i ne treba da čudi što zajedno letuju u luksuznom hotelu ‘Splendid’ u Bečićima.

Porodica Đoković je u Crnu Goru doputovala još pre nedelju dana, a Novak je stigao pre tri dana, baš kada i Nataša. Teniser je u Bečiće došao pravo iz Monte Karla, gde je bio sa devojkom Jelenom Ristić, koja mu se nije pridružila u Crnoj Gori. Baš kao što ni Danilo Ikodinović nije došao sa svojom ženom, koja u Bečićima ima zakazan nastup.

„Nole nije imao nikakve obaveze u Crnoj Gori, jer se u Monte Karlu pripremao za američku turneju. Ipak, on je neočekivano doputovao u Bečiće, baš u trenutku dok je Nataša raspakivala kofere kako bi nastupila u budvanskom klubu ‘Top hil’,“ rekao je jedan izvor za ‘Kurir’.

Činjenica da se Nataša i Novak često sreću bez prisustva svojih drugih polovina dala je srpskoj javnosti povod da spekulacije da među njima ima emocija koje nisu samo prijateljske, međutim, oni se više ni ne trude da demantuju ove priče.

Reklame

Ostavite komentar