Nova Anabela – snažnija nego ikad

Fotke postavljene 23 Jul 2010


Nakon deset meseci provedenih u studiju, Anabela je konačno objavila svoj prvi solisticki album pod nazivom “Igra Sudbine”, pod etiketom CITY Records-a.

Prvi tiraž novog cd-a koji se u prodavnicama našao u sredu oko 14h već je razgrabljen, a pevačica i njeni saradnici su prezadovoljni.

Pesme su vrlo brzo pronašle put do slušaoca i već uveliko drmaju Crnogorskim primorjem, gde je Anabela izuzetno popularna, a što je još interesantnije za sada nema pesme koja se posebno izdvojila, pa postoji mogućnost da svaka od njih postane mega hit. Tim povodom kontaktirali smo Anabelu koja se trenutno nalazi u Budvi.

- Prezadovoljna sam reakcijom publike na nove pesme. Ceo tim ljudi se maksimalno trudio i sada sam sigurna da se isplatilo. S obzirom da je potražnja prevelika I da pesme čujem na svakom koraku osmeh mi ne silazi s lica. Hvala svima koji su doprineli da pesme zvuče ovako, RTV Pink, City Records-u I Grand Produkciji na maksimalnoj podršci koju su mi pružili. U Crnoj Gori sam sa porodicom, a iskoristila sam priliku da spojim lepo I korisno. Poziva za nastupe je sve više, što mi je i te kako drago. Trudiću se i dalje da prijatno iznenadim svoje fanove - kaže Anabela za portal Opera17.

CD je sniman u studiju “Miraco”, a kao producenti potpisuju se Mirko Gavrić I Marco Tropico. Sjajne fotografije koje krase omot ovog cd-a urdio je mladi i sve traženiji fotograf Sever Zolak.

Izvor: Opera-17.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar