Novi dečko Ane Nikolić

Izvor: tracarenje.com
Foto: Kurir
Postavljeno 26 Jul 2010

Kao što je poznato, Ana Nikolić je nedavno raskinula vezu sa biznismenom Daliborom Marićem, koga je očigledno brzo prebolela, jer je pre dve večeri uslikana u više nego intimnom ćaskanju sa markantnim muškarcem. Paparaco “Kurira” ovekovečio je atraktivnu pevačicu u budvanskom klubu „Džef“ kako guguče na ramenu, ispostaviće se, vlasnika pomenutog kluba.

Pevačica i vlasnik kluba se čitavo veče nisu odvajali jedno od drugog. Tokom njihovog bliskog razgovora, začinjenog nežnim dodirima, na sto su stigle četiri flaše šampanjca „moet“, dok su se u klubu čule pesme sa novog Aninog albuma „Mafija kafe“. Svima je bilo jasno da se njih dvoje muvaju.

- Da li je moguće da ne mogu da popijem piće sa dugogodišnjim prijateljem a da mi se ne pripiše afera?! Uživam sa bratom i PR menadžerkom u Crnoj Gori, gde imam nekoliko zakazanih nastupa. Što se mog emotivnog statusa tiče, solo sam i uživam u tome – rekla je Ana.

Reklame

1 komentar

  1. s said on 01/08/2010 at 01:53

    To uopste nije tacno,ja sam bila to vece tamo,i ovo na slici nije vlasnik Budvanskog kluba DZef…..bila je dve veceri ali sa nekim smorovima od tipova….vlasnik je vrh,ne bi on jednu Anu Nikolic….!!!!!!!

Ostavite komentar