Povratak grupe Kerber na muzičku scenu

Izvor: Press online
Postavljeno 15 Jul 2010

Jedna od najboljih rok grupa bivše Jugoslavije najavljuje izdavanje novog albuma i veliki povratak na muzičku scenu posle 15 godina pauze.

„Kerber”, jedna od najznačajnijih rok grupa bivše Jugoslavije, vraća se na muzičku scenu! Legendarni niški bend poznat po pesmama „Mezimac”, „Nebo je malo za sve”, „Kad ljubav izda” i „Ratne igre”, priprema novi, sedmi album posle 15 godina diskografske pauze.

Frontmen Goran Šepa Gale za Press najavljuje veliki povratak.

- Do sada smo snimili šest-sedam sjajnih pesama i nastavljamo rad na ostatku albuma. Autor nekoliko pesama biće Duško Arsenijević, koji je napisao neke naše velike hitove. Na muzičku scenu vraćamo se u originalnoj postavi – Tomica, Bane, Mada, Hartl i ja – kaže Gale, i objašnjava zašto su napravili veliku pauzu:

- Nismo snimali ni previše nastupali svih ovih godina zbog situacije u zemlji. Opšta je besparica i apatija, mnogo je medija koji forsiraju neku drugu vrstu muzike. Međutim, sada su se stvorili uslovi i neke nove i ideje i smatramo da je pravo vreme za naš veliki kambek, a i dužni smo to svojoj publici.

Reklame

Ostavite komentar