Prateći bend Vlade Georgijeva “prešao” kod Zdravka Čolića

Izvor: Kurir
Postavljeno 21 Jul 2010

Prateći bend Vlade Georgieva, koji je godinama unazad nastupao s popularnim Novljaninom, odnedavno je promenio klupske boje. Kako Kurir saznaje, nekoliko vrsnih muzičara okončalo je saradnju sa pop pevačem i prešlo u tabor njegovog poznatijeg kolege.

Pored klavijaturiste Aleksandra Banjca, koji je ranije prešao u Čolino jato, Barbu napustio i gitarista Branko Koprivica:

- Istina je da sam prešao da radim kod Zdravka Čolića. Upravo smo se vratili s kanadske turneje, na kojoj je bilo sjajno. Prijatno sam iznenađen tretmanom koji imam u bendu i sada sam se uverio da kod nas ima pravih zvezda – priznaje gitarista, koji je punih sedam godina nastupao s Barbom.
Devetogodišnju saradnju s Vladom okončala je i Tijana Bogićević, prateći vokal, koja je demantovala novinske napise o tome kako ih je Georgiev sve zajedno otpustio:

- Nije on otpustio nikog, već smo se dogovorili da više ne sarađujemo. Svako je imao svoj razlog, a ja sam rešila da snimim album, pa više ne želim da pevam prateće vokale – kaže Tijana.

Izgleda da Georgievu ne ostaje ništa drugo nego da raspiše konkurs za novi bend. S obzirom na to koliko je popularan, ne sumnjamo da će naći novu postavu, a dotle može da pozajmi muzičare od Čolića. Valjda će mu izaći u susret?

Reklame

Ostavite komentar