Pretučen sin Goce Božinovske !?

Izvor: iyupi.com
Postavljeno 29 Jul 2010

Maloletni M. Š. (17), čiji su roditelji folk pevačica i pokojni Zoran Šijan, brutalno prebijen u centru Budve

Sina pevačice Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana prebila je grupa mladića na šetalištu pored Starog grada. Kako Kurir saznaje, M. Š. je sedeo u kafiću, a kada je krenuo prema klubu „Trokadero“, presrelo ga je nekoliko osoba i bez reči počele su da ga udaraju.
- Gocin sin je sedeo u kafiću s nekoliko drugara. U jednom trenutku je izašao i krenuo ka „Trokaderu“. Međutim, nije daleko odmakao kada je iz mraka izletelo nekoliko momaka, koji su ga brutalno pretukli. Njegovi drugari pozvali su policiju, ali su napadači već pobegli – kaže izvor Kurira koji se našao na licu mesta.
Sin folk pevačice odmah je prebačen u bolnicu, gde su mu konstatovane teže telesne povrede: fraktura lobanje, naprsnuće rebara i razbijena arkada. Nakon što je zbrinut, lekari su mu predložili da ostane na klinici, ali je M. Š. tražio da ode na kućno lečenje, pa je napustio bolnicu.
Kada smo pozvali Gocu, ona nije želela da potvrdi priču:
- Jeste mi dete na moru, ali ništa mu se nije desilo. Čujemo se svaki dan telefonom i ništa mi nije rekao – rekla je Goca, pomalo besno.
Da li nije želela da priča o još jednom incidentu svog sina ili zaista nije obaveštena, prosudite sami.
Reklame

Ostavite komentar