Propalo pomirenje Nemanje i Vlade !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 05 Jul 2010

Nemanja Stevanović pokušao je da se pomiri sa Vladom Stanojevićem, ali bez uspeha! Voditelj ostaje pri svojoj nameri da tuži pevača i Milenu.

Njih troje su gostovali u subotu u emisiji „Farma – narod pita“, a pre nego što su se upalile kamere, Nemanja je prišao Vladi i pružio mu ruku, dok mu je Ćeranićka uputila samo jedno: „Ćao“. Sve ovo je ličilo na nameru da se izgladi situacija nastala na Farmi kada je potegnuto pitanje ko je koga ljubio, što je kasnije, po završetku rijalitija, dovelo i do pretnji tužbom. Na ovakav gest Ćeranića Stanojević je, pomalo zbunjeno, odgovorio pruženom rukom. Ali, kako je rekao za Kurir, taj pozdrav nije uticao na njegovu odluku da se „ćeraju“ po sudovima.
- Pozdravili smo se kao ljudi, ali to ništa ne znači! Ipak ćemo se videti na sudu! – kratko nam je rekao Vlada.

Nemanja, sa druge strane, uopšte ne smatra da između njega i Vlade postoji neki problem, pa mu je, kaže, zbog toga prišao i pozdravio se na lep način.
- Pozdravio sam se s njim kao i sa svima drugima koji su tamo bili, jer ne mislim da među nama uopšte postoji neki problem da bismo morali da se mirimo. Ja sam mu se izvinio dok smo bili na Farmi i on je to prihvatio. Čuo sam da sprema neku tužbu protiv Milene i mene, ali to je njegova stvar i svako ima pravo da reaguje kako hoće – kaže Nemanja.

Reklame

Ostavite komentar