Raka Radović: Krava je već bila bolesna

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 08 Jul 2010

Misterija oko smrti krave Bilje koja je bila na VIP seoskom imanju u Lisoviću, još uvek nije razrešena, a njena vlasnica Dragica Janković za odgovornog smatra Raku Radovića.

Danas se oglasio i političar i bivši farmer, koji je otkrio da je optužba na njegov račun neosnovana.

„Budem li video još jedan ovako glupi Dragičin komentar, tužiću je, a razlog zbog čega je Bilja uginula može se utvrditi i posle godinu dana od zakopavanja,“ počinje Raka, koji je iskoristio razgovor sa novinarom ‘Alo’-a da se direktno obrati gospođi Janković, rekavši da je krava već bila bolesna.

„Na moju intervenciju, zadruga je uvek dovodila veterinare koji su vrlo savesno obavljali svoj posao. Dolazili su u nekoliko navrata, ali kravi je bilo sve gore. Oni mogu da potvrde da krava prilikom teljenja nije imala trudove, već su joj injekcijama izazvali napone. I to je delovalo slabo, tako da smo bukvalno iz nje iščupali tele. Tele je zdravo i sa njim uopšte nije bilo problema. A što se tiče čupanja posteljice posle teljenja, uvek se sačeka da krava kontrakcijom materice sama izbaci posteljicu i pazi se da je ne pojede. Ja sam je odmah izbacio na đubre,“ poručuje Radović i dodaje da je Dragica znala da će životinja uginuti, te da ‘Pink’ ne treba da joj plati ni dinar odštete.

Reklame

2 komentara

  1. olga said on 09/07/2010 at 15:43

    Rako gledali smo te na Farmi i vise puta posle izlaska sa Farme,zakljucak da si ogrezao u neistinama.Pitam se samo plasis li se Boga.Dejana si namerno oborio,Draganu pokusao poniziti,vise puta videli smo da si na Farmi podrzavao Fircija koji je sve nas i nasu decu vredjao.Za Milosa si rekao da se udario sam u kupatilu,optuzio produkciju Farme da glasovi nisu regularni,sad tvrdis da krava Bilja nije bila zdrava,optuzujes Dragicu da laze,kako te vise nije sramota.Plasis li se Boga.

  2. dark said on 12/07/2010 at 12:47

    pa dobro bre rako kako te vise nije sramota dosta je sto smo te na farmi gledali kako lazes i mutis nemoj vise baga ti dobro smu te upoznali niti si politicar niti si radnik…U STVARI NISI NISTA DOBRO….

Ostavite komentar