Raskinuli Miodrag Kostić i Mia Zečević

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 26 Jul 2010

Jedan od najuspešnijih biznismena sa naših prostora Miodrag Kostić Kole i Mia Zečević, portparol za odnose sa javnošću tržnog centra ”Ušće“, nedavno su okončali četvorogodišnju vezu. Budući da su oboje veoma temperamentni, njihova romansa je od početka bila ispunjena brojnim trzavicama.

Poslednji kratkotrajni prekid desio se krajem prošle godine kada je Miodrag Kostić pregovarao sa bivšom devojkom, pevačicom Natašom Bekvalac o njenom novogodišnjem nastupu u hotelu ”Grand“. Bez većih prepirki, brzo su prevazišli nesuglasice. I taman kada je izgledalo da su Kole i Mia pronašli pravu formulu ljubavi za stabilnu vezu i da su sve bliži izgovaranju sudbonosnog ”da“, rešili su da se raziđu. Na pitanje da li je tačna informacija o krahu veze srpskog kralja šećera, njegova služba za odnose sa javnošću nije želela da odgovori ni potvrdno niti demantijem. ”Događaje vezane za privatni život gospodin Kostić nikada ne komentariše. Ne želi da daje izjave ni u vezi sa svojom niti u vezi sa tuđom privatnošću“, bili su kratki iz PR službe uspešnog biznismena, koji iz braka sa Marijanom Mateus ima dve ćerke i sina.

Međutim, ljudi bliski Miodragu i Mii, ćerki bivšeg sekretara Fudbalskog kluba Partizan Žarka Zečevića, tvrde da su u poslednje vreme imali svakodnevne razmirice. Učestale nesuglasice i obaveze kojima su zaokupljeni nisu im dali mogućnost da natenane rasprave postojeće probleme. Kao i njen donedavni verenik i Mia je čvrstog stava i ne želi bilo šta da prokomentariše na temu svog emotivnog života.

Nikada nisam pričala o privatnom životu, tako da i sada ostajem pri tom stavu. Razumite me”, izjavila je za magazin ”Hello!“. Miodrag i njegova dvadeset dve godine mlađa devojka Mia započeli su vezu maja 2006. Budući da se njen otac Žarko Zečević, sa kojim je Kole do tada bio dobar prijatelj, protivio njihovoj vezi, njih dvoje su svoje emocije krili od očiju javnosti. Kada su uspešno prebrodili početne neprijatnosti, odnosno kada je Kostić brižnom ocu Žarku objasnio da zaista voli njegovu ćerku i da namerava da se oženi njome, nije mu preostalo ništa drugo nego da se pomiri sa izborom svoje mezimice. Početkom aprila prošle godine Kole i Mia veridbom su ozvaničili vezu. Mia je prilikom veridbe dobila “šopard” prsten sa brilijantom, ali i nekoliko vrednih komada nakita. Ni tom prilikom predsednik ”MK grupe“ nije želeo da komentariše taj tako važan događaj u svom životu.

Trudim se koliko je god moguće da privatni život držim daleko od očiju javnosti. U principu, poslednjih deset godina ne komentarišem sa kim provodim slobodno vreme i šta planiram. Da li je to ispravno ili ne, ne znam, ali i dalje ne želim da javno govorim o privatnim stvarima”, izjavio je jedan od najuspešnijih biznismena sa ovdašnjih prostora. Da li će ”kralj šećera“ i njegova bivša verenica Mia ostati pri odluci da život nastave odvojenim putevima ili će ipak uspeti da prebrode trenutnu krizu, pokazaće vreme.

Reklame

Ostavite komentar