Rijaliti emisije važnije od ekonomije Srbije i nezavisnosti Kosova

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Jul 2010

Ako ovih dana pogledate novine i internet portale jedna od glavnih stvari kojima se bave jeste nagađanje ko će to biti novi stanovnici Farme i ostrva na Filipinima u VIP „Survivoru“.

Samo što se završila prošla sezona Farme, počela je licitacija koji će to vipovci došetati na imanje u Lisovićima i hoće li biti interesantni bar toliko kao do sada. Čini se da Srbi nemaju čime da se bave tokom leta, tako da im nedostaje da gledaju tuđe živote i vesele se svakoj novoj svađi i skandalu. Koga je još briga da li je sud u Hagu rekao da nema ničeg spornog u proglašenju nezavisnosti Kosova, ono što je zaista važno jeste da li će Nada Topčagić dobiti priliku da napravi svoj čuveni pekmez na Farmi.

Sa druge strane pojavljuje se bojazan od toga kako će se uskladiti gledanje Farme i novog rijelitija u kom će učestvovati poznate ličnosti, VIP „Survivora“. Mnogi se mole u crkvi da obe emisije ne budu u istom terminu kako bi mogli da vide Isidoru Bjelici sa šeširom na glavi dok muze kravu i Gocu Tržan dok se penje na kokosovo drvo.

Nagađanja ne prestaju. Ko će se u gaćicama prošetati po filipinskim (ili nekim drugim) ostrvima? Prvo su rekli da će to biti Slađa Delibašić, Marijana Mateus i Nataša Bekvalac, međutim sve tri su izjavile da to nije istina. Slađa ne može da spava na podu, Marijana ne zna šta je „Survivor“, a Nataša radi na albumu. Izvesnije je da ćemo golišave videti Gocu Tržan, Vesnu Zmijanac i njenu ćerku Nikoliju, Edina Škorića, Lazara Sakana, Jovana Memedovića, Biljanu Cincarević, Zorana Kesića.

Internet senzacija Ekrem Jevrić mogao bi svoj hit „Kuća pos’o, pos’o kuća“ da zapeva na Farmi, a pored njega Isidora Bjelica, Nebojša Pajkić, Stoja, Darko Lazić, Goca Lazarević, Oliver Mandić, Ana Bekuta.

Ostaje nam još malo do početka novog rijeliti cirkusa. Kakva nam je ekonomija, kolike su plate i kada će se završiti kriza ostavite po strani. Svi oni koji nemaju svoj život dobiće od jeseni nečiji drugi. Da li će konačno doći do seksa u rijelitiju, da li će se neko ozbiljno pobiti, pokušati nekog da udavi u moru ili pojuriti sekirom po Farmi ostaje nam da vidimo u septembru. Do tada ne izlazite iz kuće, strpljivo čekajte i spremite se da zovete „Narod pita“ da se zgrozite i pitate Sašu Popovića kako je moguće da vipovci toliko psuju.

Reklame

Ostavite komentar