Ronaldo dobio sina sa konobaricom iz Amerike

Izvor: index.hr
Postavljeno 18 Jul 2010

Uprkos nastojanjima da identitet majke svog sina zadrži u tajnosti, strani mediji otkrili su ko je majka malenog Kristijana Ronalda. Prema pisanju britanskog Mirrora, ona je siromašna konobarica iz Los Anđelesa. Fudbaler je konobaricu sreo prošle godine u jednom restoranu i krenuo je zavoditi. Na poseban način, Ronaldo je konobarici dao do znanja da s njom želi provesti noć. “Ti, ja, seks, seks”, a kasnije i “ti, ja, poljubac”, bili su dovoljni da konobarica padne na šarm zgodnog fudbalera.


Srce na prozoru

Ipak, kada joj je uputio ove neartikulirane pozive na seks, devojka je navodno ostala zatečena i pitala ga je šta to govori. Nakon toga, on je na prozoru restorana nacrtao srce i tražio poljubac. Sve ovo Mirroru je otkrio jedan njegov prijatelj, koji je kolegijalno nadodao kako fudbaler često glumi da loše govori engleski, verovatno u nadi da pokupi simpatije. Nakon avanture za jednu noć, devojka je ostala trudna, a Ronalda je kontaktirala putem njegovog menadžera Jorgea Mendesa.

Konobarica dobila pozamašnu svotu

Ronaldo je svojoj porodici preneo vest, a njegova majka je odmah odlučila sve preuzeti u svoje ruke. Nakon što je testiranjem očinstva utvrđeno da je Ronaldo zaista otac deteta, odlučeno je da će napraviti pravu stvar. Sinčića će odgajati njegova porodica u Portugalu, a konobarici je isplaćena pozamašna svota, od koje će lagodno živeti. Njen identitet maleni Kristijano saznaće kada napuni osamnaest godina. Inače, Ronaldo je u vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk, u koju je navodno zaljubljen do ušiju.

Reklame

Ostavite komentar