Ronaldo za dete platio 10 miliona !?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 07 Jul 2010

Britanski tabloid “Sun” saznaje da je reprezentativac Portugala platio majci svog sina deset miliona funti kako bi “ćutala” o svom identitetu.Iako se ne zna da li je u pitanju surogat majka ili “devojka sa kojom se fudbaler provodio” prošle godine na odmoru u San Dijegu, ono što “znaju” Ronaldovi prijatelji i prenose britanskom listu jeste to da je “dan kada je Kristijano postao otac, najskuplji dan u njegovom životu”.

“Rekao je da je to najskuplji dan u njegovom životu, ali da je godišnja zarada mala cena da majka ćuti o svom identitetu do kraja života”, rekli su neimenovani izvori bliski Ronaldu za “San”.

Navodno će čak i njegov sin saznati ko mu je majka “tek kad bude bio dovoljno veliki da razume”.

Interesantno je da će identitet devojke koja je rodila “malog Ronalda” misterija i “bliskim prijateljima” – jedni kažu da je reč o “divljoj devojci za provod” sa kojom Kristijano nikako ne bi mogao da ima budućnost, a drugi da je u pitanju surogat majka.

Kako bilo, glasine “kažu” da je fudbaler Real Madrida u ponedeljak sa svog računa prebacio deset miliona funti na račun “misteriozne žene”.

Reklame

Ostavite komentar