Sanja Doležal: ‘Bila sam iskompleksirana zbog guze i grudi’

Izvor: Net.hr
Postavljeno 14 Jul 2010

Pevačica Sanja Doležal sa grupom Novi fosili ponovno je ušla u studio, i time dokazala da i kao 47-godišnjakinja odlično funkcioniše kao poslovna i porodična žena.

Osim na svoju karijeru, Sanja Doležal neizmerno je ponosna na svoju decu, 14-godišnju Leu i dve godine mlađeg Luku. Iako su Lea i Luka sada već u tinejdžerskim godinama, Sanju to razdoblje jako veseli. Kako kaže, sa decom otvoreno razgovara o svemu, pa tako i seksu.

‘Kada razgovaramo o seksu, nisu presretni, vidim da im je neugodno, a ja kao jedna poluluda mama kažem da im neke stvari moram objasniti. Vrlo otvoreno razgovaramo i nadam se da će mi se obratiti kad budu tražili konkretan odgovor’, ispričala je Sanja u intervjuu za časopis Story.

Kada je navršila 30 godina, Sanja se udala za muzičara Nenada Šarića, s kojim i dan-danas održava stabilan brak. Iako priznaje da je njihov brak prolazio kroz krize, kao i svaki, Sanja kaže ‘da nikada nisu predavali papire za razvod’.

Sve u svemu, Doležal je danas zadovoljna sa sobom, pa čak i izgledom koji kao tinejdžerka nikada nije prihvatala.

‘Danas sam zadovoljna sobom. No, nije to uvek bilo tako. Kao tinejdžerka bila sam jako nesretna. Mislila sam da imam veliku stražnjicu, a male grudi. Kao mlada žena radiš sve kako bi sakrila neke stvari, a posle to počneš prihvatati. Naravno da bih volela skinuti višak kilograma i radim na tome, ali nisam nesretna zbog toga. I to je velika promena’, kaže Sanja, koja danas najveću utehu pronalazi u veri.

Reklame

Ostavite komentar