Seka Aleksić i Jelena Karleuša opet zaratile

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 10 Jul 2010

Dve srpske folk dive, Seka Aleksić i Jelena Karleuša, ponovo su počele sa prepucavanjem preko Fejsbuka. Prozivanje je inicirala Aleksićeva, koja je inspiraciju pronašla u suparnicinom mužu, fudbaleru Dušku Tošiću.

Seka je na svom profilu prokomentarisala Duškov prelazak iz engleske u srpsku ligu, odnosno iz Kvins park rendžersa u Crvenu zvezdu.

“Viktorija i Dejvid Bekam doživeli su tužnu sudbinu. Dejvid je potpisao ugovor za Zvezdu, pa će Viktorija, umesto na palatu engleske kraljice Elizabete, morati da gleda na vilu Cece nacionale… Jedino je dobro to što su usluge logopeda u Srbiji mnogo jeftinije nego u Engleskoj, pa će Dejvid konačno naučiti da priča”, napisala je Aleksićeva. I mada nijednom nije pomenula Jelenino ni Duškovo ime, nije bilo teško pogoditi da se ovaj komentar odnosio na pomenuti par. Međutim, ubrzo po objavljivanju, komentar je bez objašnjenja nestao sa Sekinog profila.

Ali, ne pre nego što je Karleuša stigla da ga pročita i odgovori oštro.

„Neko gleda na Marakanu, a neko u njivu i kukuruzište, dok ga i odatle ne isteraju i ne zabrane. Svakom se loše lošim vrati. To vidim iz slučaja tužne osobe koja je zabranjena svuda. Nadam se da ćete i vi u Kuriru uskoro prekinuti da objavljujete slike debele domaće životinje sa falš torbama i falš životom. Razumem bes i frustracije onih koje niko neće, pa sami sebi kupuju deseti verenički prsten. Nadam se samo da će nekoliko miliona Delija biti popustljivo prema pokondirenoj tikvi kao što sam ja,“ napisala je JK.

Reklame

Ostavite komentar