Seka u punom sastavu putuje za Budvu

Fotke postavljene 19 Jul 2010


Folk diva Seka Aleksić (29) i njen verenik Veljko Piljikić (27) otputovali su u subotu po podne na trodnevni odmor u Crnu Goru, gde je atraktivna pevačica iste večeri nastupila u Budvi u prepunoj diskoteci „Trokadero”!

Paparaco Pressa uslikao je atraktivni par na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” neposredno pre poletanja, a interesantno je da je Seka na put povela i svog novog kućnog ljubimca, crnu čivavu Saru, kojoj je ovo prvi odlazak sa gazdaricom na odmor.

Seka i Veljko su u pratnji obezbeđenja stigli na aerodrom oko 16 sati, što je oštro oko našeg fotografa uspelo da opazi. Pre nego što ju je Seka smestila u luksuznu „luj viton” torbu, specijalno dizajniranu za kućne ljubimce, malena čivava ju je lizala po licu, što je izmamilo osmeh brojnih prolaznika. Ako je suditi po fotografijama, Seka nikada lepše nije izgledala, a razlog tome je godišnjica zabavljanja koju je juče proslavila sa svojim verenikom Veljkom. Kako smo saznali, njih dvoje su uživali tokom produženog vikenda u jednom od luksuznih hotela u Budvi, a specijalno za godišnjicu iznajmili su jahtu dugačku 22 metra, na kojoj su proslavili jubilej krstareći po Jadranskom moru.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar