Sergej Ćetković nastupa sa Bočelijem

Izvor: PG portal
Postavljeno 12 Jul 2010

Sergej Ćetković će 13. jula nastupiti na eksluzivnom koncertu koji organizuje hotel „Sveti Stefan“ povodom svoje promocije, a Sergej će pevati u društvu jednog od najslavnijih tenora na svetu – Andree Bočelija.

Dan pre nastupa na Svetom Stefanu, Ćetković će u organizaciji Turističke organizacija opštine Budva nastupiti na sa Ninom Badrić na Trgu slikara. Letnju mini koncertnu turneju Ćetković će nastaviti u Ohridu, 18. jula gde će pevati u „Karma bič klubu“. Letnji koncerti najava su prave turneje Sergeja Ćetkovića koja će započeti na jesen kada će svirati u Podgorici, Nikšiću, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, a iduće godine i u Hrvatskoj. Nedavno se pojavio novi album „Dva minuta“ u izdanju „City recordsa“ koji je promovisao u beogradskom restoranu „Kalemegdanska terasa“.

- Nestrpljivo čekam da vam opet govorim kroz note. Šaljem svoje pesme, kao poruke u boci, što plutaju po ovom moru, koje nas svakog dana sve više i jače veže, neraskidivo, kao što ni zrake sunca prstima ne možeš pokidati. Hvala što mojih dva minuta traje već neko vreme – napisao je Sergej Ćetković na omotu novog albuma „Dva minuta“. Na albumu je Sergej napisao i otpevao deset pesama, a svoju publiku je obradovao i novim spotom, za pesmu „Znaj da moja si“.

Reklame

Ostavite komentar