Skandal: Aleksandra i Biljana umalo nastradale u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 23 Jul 2010

Finalistikinjama ‘Zvezda Granda’, Aleksandri Bursać i Biljani Sečivanović, preselo je uživanje na budvanskoj plaži Jaz gde su doživele pravu nezgodu tokom vožnje dušekom.

Aleksandra je za ‘Alo’ prepričala da su njih dve, zajedno sa Biljinim bratancem Markom i Aleksandrinom mlađom sestrom, otišle na vožnju dušekom koji vuče čamac. Umesto provoda i zabave, devojke su doživele traumu u kojoj je bilo i povređenih, a za sve krive neodgovorne mladiće koji su ih vozili.

„Čim smo krenuli, bilo mi je sumnjivo što su odmah dali gas do daske jer smo ceo dan posmatrali te igrarije i znam da postepeno ubrzavaju. Međutim ne, „crnogorski frajeri“ su počeli odmah da nas vuku ka talasima, krivudavo da voze, pa sam počela iz sveg glasa da vičem da uspore. U jednom trenutku smo svo četvoro odleteli sa dušeka i na nekoliko trenutaka potonuli u more. Bili smo u šoku, nismo znali šta nas je snašlo. Moja sestrica je počela da plače, onda sam se Bilja i ja okrenule i videle njenog bratanca kako mu krv ide na usta. Od siline udarca, rasekao je zubima jezik. Počele smo da plačemo, ali su se ubrzo oni kreteni, kad već tako moram da ih zovem, pojavili,“ ispričala je Aleksandra, dodavši da su se Crnogorci sve vreme ponašali kao da ništa nije bilo. Bursaćeva i Sečivanovićeva odmah su odvele povređenog dečaka kod lekara. Na sreću, izbegao je ušivanje, ali je dobio terapiju, završava besna Aleksandra.

Reklame

Ostavite komentar