Slađa Delibašić se ubrzano priprema za Survajver

Izvor: Press online
Postavljeno 13 Jul 2010

U novoj sezoni rijalitija „Survajver” svoje zmijsko telo pokazaće denserka Slađana Delibašić! Kako saznaje Press, Slađa je prihvatila poziv da učestvuje u ekstremnom rijalitiju i već pakuje kofere za Filipine, gde će se snimati ovaj šou.


Poziv da se pridruži ekipi, u kojoj će se naći i Goca Tržan i Zoran Kesić, odbila je Dara Bubamara, dok organizatori još uvek čekaju odgovor Ane Karić i Nikole Rokvića.

- Slađa redovno vežba i izuzetno je pripremljena za sve fizičke napore. Ona se već pakuje za put na Filipine, gde će se snimati „Survajver”. Na put kreće 25. jula, a prvo snimanje zakazano je za prvi dan avgusta – kaže izvor Pressa blizak produkciji.

Iako imaju ponudu, kartu za Filipine još uvek nisu čekirali bivša misica Ana Karić i folker Nikola Rokvić.

- Anin ulazak bi bio pravi pogodak jer bi ljudi rado gledali kako bi se u divljini snašao neko ko je „odrastao u svili”. Ana još uvek nije donela konačnu odluku, a osim nje premišlja se i Rokvić junior – kaže izvor lista Press.

Izvesno je da će se na Filipinima naći i voditelj Zoran Kesić i pevačica Goca Tržan, koja je učešće u rijalitiju potvrdila na socijalnoj mreži Fejsbuk. Kategoričko „ne” produkcija je dobila od folkerke Dare Bubamare, koja kaže da u „rijaliti ulaze samo oni koji su na početku karijere ili zvezde padalice.

Reklame

Ostavite komentar