Tina Ivanović: Vežbama do velikih grudi

Fotke postavljene 27 Jul 2010


Pevačica Tina Ivanović rešila je da svoju liniju dovede do savršenstva! Naime, paparaco Pressa uslikao je atraktivnu folkerku kako na plaži u Budvi u ranim jutarnjim časovima radi vežbe!

Tina je svojim zanosnim oblinama, posebno bujnim poprsjem, mamila uzdahe muškaraca, ali se ni žene nisu suzdržavale komentara.

Poznata kao neko ko vodi računa o svom izgledu, Tina se zdravo hrani i fizički je svakodnevno aktivna. Tako je tokom boravka na Crnogorskom primorju, gde je imala nekoliko nastupa, sve slobodno vreme provodila na plaži u društvu svog verenika Zvezdana! Zanosna crnka je bila hiperaktivna, pa je stalno plivala i radila gimnastiku na pesku! Ono što je bilo primetno jeste da je obim njenih grudi znatno veći u odnosu na prošlu godinu, pa su se mnogi zapitali da li je taj efekat Ivanovićeva postigla napornim vežbama ili je ugradila nove grudi! U svakom slučaju, ponela je epitet srpske Pamele, pa nije isključeno da joj crnogorski producenti ponude učešće u njihovom ostvarenju čuvenog serijala „Čuvari plaže”!

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar