Tošić će Ivanoviću polomiti noge ako se ne okane Karleuše?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 14 Jul 2010

Sukob pevačice Jelene Karleuše i voditelja Ivana Ivanovića mogao bi da poprimi ozbiljnije dimenzije ukoliko Duško Tošić ostvari svoje pretnje.

Naime, fudbaleru Crvene zvezde nimalo se ne dopada što je voditelj TV Fox prozivao njegovu suprugu i šalio se na njen račun. Zato je rešio tome da stane na put – pretnjama da će voditelju polomiti noge! Prema rečima jednog svedoka, Tošić je posle prošlonedeljne konferencije povodom potpisivanja ugovora između kompanije ‘Gasprom’ i Zvezde upozorio Ivanovića da se okane Karleuše.

„Duško ga je izveo ispred Marakane i obasuo ga salvom uvreda, ponavljajući da će mu polomiti noge ukoliko ikad više, u bilo kom kontekstu, bude pomenuo Jelenu. Ivan je upitao zbog čega mu preti, a Tošić mu je samo odbrusio kako će neki moćni ljudi to uraditi za njega,“ rekao je jedan izvor za ’Kurir’.

Međutim, pretnje su izazvale kontraefekat. Već sutradan, Ivan je u emisiji ’Veče sa Ivanom Ivanovićem’ rekao da je Crvena zvezda jedina zvezda s kojom je Duško Tošić ikada nešto potpisao, aludirajući pri tom na njegov brak sa Karleušom.

„Tačno je da sam imao problem s Duškom, ali mišljenja sam da bi on trebalo da se bavi fudbalom, a ja svojim poslom. Verujem da je u Evropi imao prilike da gleda emisije ovakvog formata, pa me samim tim njegove reakcije iznenađuju,“ otkrio je Ivanović, koji nema nameru da se obazire na Tošićeve pretnje.

Reklame

Ostavite komentar