Trendi kombinacije za plažu

Izvor: RTS magazin
Postavljeno 28 Jul 2010

Izazovnost i senzualnost podrazumevaju se u kolekcijama kupaćih kostima kolumbijskih dizajnera. Trendovi koji će preplaviti plaže naredne godine prema viđenju dizajnera modne kuće „Agua bendita“ podrazumevaju pletene, šarene dezene sa tradicionalnim pečatom.

Nedelja mode Fashion Week Panama 2010 pretvorila je panamsku prestonicu u modnu metropolu. Velika „vitrina” u kojoj su „majstori tekstila” pustili mašti na volju i pokazali svoje nove ideje i kolekcije.

Organizatori su najavili 30 revija na kojima će od 27. do 29. jula biti predstavljeni najkreativniji, najmaštovitiji modeli najtalentovanijih domaćih i inostranih dizajnera.

Prvog dana smotre mode u toj centralnoameričkoj državi kolekciju namenjenu toplim danima predstavila je domaća modna kuća „Agua bendita” (Agua Bendita).

Trendovi koji će preplaviti plaže naredne godine prema viđenju dizajnerskog tima ove kolumbijske modne kuće podrazumevaju pletene, šarene dezene sa tradicionalnim pečatom.

Izazovnost i senzualnost se podrazumevaju, a modeli su osmišljeni kako bi isticali ženstvenost i individualnost.

Katalina Alvarez i Mariana Inostroza, kreativni dvojac „Agua bendita”, otkrile su kako se prave trendi kombinacije namenjene dogodovštinama na plaži.

Bilo da je reč o bikiniju ili jednodelnom kupaćem kostimu dizajnerke su se potrudile da odabir boja bude u harmoniji sa letnjim raspoloženjem i atmosferom.

Zelena, plava, tirkizna, ružičasta samo su neke od boja koje modele čine ženstvenijim i nežnijim.

Šareni dizajn letnjih modela, dopunjen interesantnim detaljima, kao i moderan kroj mogu da zadovolje različite ukuse i idealni su za savremenu ženu.

Reklame

Ostavite komentar