Uskoro stiže VIP Survajver

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 12 Jul 2010

Još jedan rialiti šou na domaćim televizijama i to opet sa javnim ličnostima, koje će se ovaj put takmičiti u ekstremnim uslovima na nekom udaljenom ostrvu…

Treća sezona „Survajvera” uskoro bi trebalo da počne da se snima, a bitne razlike su što će ovaj put učestvovati poznate ličnosti i što će lokacija biti promenjena.
Iako se sa Televizije Foks trude da sve održe u tajnosti, neke informacije o potencijalnim učesnicima su procurele u javnost.
Pevači Goca Tržan i Nikola Rokvić, voditelji Andrej Maričić, Sava Radović i Zoran Kesić najavljuju se kao učesnici, ali Kesić je to odlučno demantovao.
- Svako ko gleda moju emisiju može da zna moj stav o rialiti programima, a to je da su one dno dna. Nikad ne bih učestvovao u njima i već neko vreme želim da otkrijem ko je pokrenuo taj trač da ću ja biti deo jednog od njih – rekao je Kesić u jednom dahu.
Iz Televizije Foks kažu da su producenti već bili u Aziji kako bi pronašli mogući teren za snimanje „VIP Survajvera”.
- Za sada ne možemo da kažemo tačnu lokaciju, jer je još nismo odredili. Među potencijalnim učesnicima nalazi se 60 javnih ličnosti, od kojih će njih 14 ili 18 učestvovati u snimanju – rekla je Mirjana Jovanović iz Televizije Foks.
Voditelj će i ovaj put biti glumac Andrija Milošević, a emitovanje će početi najverovatnije od naredne jeseni.
Sava Radović, koji je očigledno pretplaćen na učestovavanje u rialiti emisijama, kaže da bi vrlo rado prihvatio, ali to zavisi i od ranije ugovorenih obaveza.
- Ljudi iz „Survajvera” su me zvali da učestvujem. Od svih rialitija ovaj mi je najzanimljiviji, odnosno najekstremniji. Ovaj rialiti mi je kao neka džungla, izazov je – rekao je ranije Sava Radović.
Do sada su održana dva vrlo gledana serijala koja su snimana u Panami i na Filipinima, a treći serijal će, najverovatnije, premašiti gledanost ranijih.

Reklame

Ostavite komentar