Viktor Savić: Ponovo slobodan

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 11 Jul 2010

Vest da je Viktor Savić, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, prekinuo vezu sa talentovanom koleginicom Tamarom Dragičević obradovala je mnoge Beograđanke.

Omiljen među ženskom publikom, svakako je sada ponovo jedan od najpoželjnijih slobodnih poznatih muškaraca. Spekulacije o raskidu nastale su nedavno kada je Viktor počeo intenzivnije da odlazi na prestonička dešavanja sa društvom, piše magazin “Hello!”. Tokom petomesečne emotivne veze primetno je bilo da se ”povukao“. Ređe se pojavljivao, kako na noćnim zabavama, tako i na javnim događajima. Izgledalo je da se u potpunosti posvetio svojoj devojci, studentkinji Fakulteta dramskih umetnosti, sa kojom je sarađivao na dva projekta. Snimali su film i seriju, rediteljski multimedijalni projekat Dragana Bjelogrlića o fudbalerima ”Montevideo, Bog te video“, a pripremali su i predstavu ”Igra u tami“ u pozorištu ”Boško Buha“.

U ”Montevideu“ Viktor je tumačio lik fudbalera, dok je Tamara igrala jednu od devojaka sportista. Dvadesetsedmogodišnji glumac, poznat i po tome što se u prošlosti zabavljao sa Mirkom Vasiljević, nije izlazio sa Tamarom javno, već su najradije posećivali kućne zabave. Iako nisu bili zajedno na zimovanju, već je Viktor sa društvom otputovao na skijanje u Francusku, zbog ozbiljnosti veze izgledalo je da će zajedno otići na letovanje budući da pozorišnih predstava tada nema. Ipak, sa dolaskom lepog vremena, glumica, koja je briljirala tumačeći Asku u komadu ”Igra u tami“, i zelenooki glumac sve su manje vremena provodili zajedno. Iako nije poznato zbog čega su okončali vezu, među njihovim kolegama se pričalo da je Tamara vrlo zrela za svoje godine, dok je dvadesetsedmogodišnjem Beograđaninu njegovo muško društvo oduvek bilo na prvom mestu, pa su im prioriteti bili drugačiji.

Uspešan mladi par okončao je vezu, na veliku žalost njihovih prijatelja i kolega, koji su im predviđali zajedničku budućnost, gledajući ih nekoliko meseci vrlo zaljubljene i srećne. Viktor, kao i ranije, nije želeo da komentariše vest o raskidu sa devojkom. Poznato je da će zbog predstave koju igra u Crnoj Gori početkom jula boraviti na primorju, i da će letovati u nekoliko crnogorskih gradova. Iskoristiće i poziv kolege Vuka Kostića, te će boraviti na njegovom brodu i uživati u zajedničkim ”podvodnim avanturama“: očekuje ih uzbudljivo ronjenje. Pravi ”muški adrenalinski odmor“ Viktoru će sigurno prijati, a možda će letovanje biti i prilika da glumac otpočne neku novu vezu.

Reklame

Ostavite komentar