Žika Jakšić: Niko ne želi Nemanju i Milenu

Izvor: Press online
Postavljeno 16 Jul 2010

„Grand” im ne zabranjuje da rade, već niko ne želi da ih angažuje jer su se obrukali pred nacijom. Ni Dragana Milošević ni bilo ko drugi sa „Farme” neće voditi novu sezonu „Zvezda Granda”

Producent „Granda” Žika Jakšić otkriva da će ova produkcija i na jesen imati svoje predstavnike na „Farmi”! U intervjuu za Press Žika kaže da Dragana Milošević neće voditi novu sezonu takmičenja „Zvezde Granda” i tvrdi da Nemanji Stevanoviću i Mileni Ćeranić ne zabranjuju da rade, već da ih narod ne želi!

- Njihovi nastupi nisu stopirani, već nema interesovanja za njih! Ne žele ih vlasnici diskoteka, restorana i terasa koji plaćaju šta će njihovi gosti da slušaju a menadžeri ne mogu nekoga da nateraju da angažuje pevača kog ne želi. Valjda je svima jasno zašto ne postoji interesovanje. Kažu mi: „Branili smo našu ljubav” i ja im to ne zameram, ali način na koji su to radili je užasan! Njihovo bahato ponašanje, psovke i kletve mi smetaju i to je ukaljalo ostale „zvezde Granda”. O njihovom daljem angažmanu odlučiće narod!

Reklame

Ostavite komentar