“Zvezde Granda” na turneji po bivšoj SFRJ

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 12 Jul 2010

Uspeh koji su „Zvezde Granda“ postigle u Srbiji naveo je čelne ljude najveće diskografske kuće na Balkanu da od 2011. godine ovo sada već prestižno muzičko takmičenje pretvore u internacionalno. Audicije će tako biti održavane tokom cele godine i po bivšim jugoslovenskim republikama, kao i srpskoj dijaspori u Evropi.

“Planiramo uskoro audicije u Makedoniji, Bosni, Sloveniji, Hrvatskoj, kao i u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj. Za početak smo odlučili da ovu ideju isprobamo u Crnoj Gori, gde će audicije od 15. do 31. jula biti naizmenično organizovane u Baru, na terasi „Amfora“, i u Budvi u restoranu „Kairos“. Ako se bude pojavio neko veoma interesantan, moći će da se pridruži našoj ekipi već od jeseni. Biće to najveće takmičenje mladih talenata na ovim prostorima i time ćemo se baviti cele sledeće godinu. Više podataka možete pronaći na sajtu www.grand.co.rs”, otkriko je za „Alo!“ Saša Jakšić Žika, producent „Granda“.
“Posle dugog niza godina, koliko traje takmičenje za ‘Zvezde Granda’, jasno je da ovo nije takmičenje samo u lepom pevanju, iako je to prioritet, već je bitan i izgled, šarm, harizma, stav na bini, originalnost u interpretaciji, zapravo celokupan utisak koji određuje da li neko može da se bavi scenskim poslom ili ne”, dodaje on.

Reklame

Ostavite komentar