Ana Nikolić otela hit Gogi Sekulić !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 19 Aug 2010

Ana Nikolić i Goga Sekulić zaratile su zbog pesme „Mafija kafe“, koju je zgodna Paraćinka objavila na novom albumu. Stihovi Marine Tucaković prvobitno su bili namenjeni kršnoj Crnogorki, ali je Nikolićeva bila brža i preko noći Gogi maznula pesmu.

- Ana je tražila pesmu po kojoj će nazvati album. Kad je čula „Mafija kafe“, brzo se dogovorila sa Marinom. Poznato je da Gogu zbog preke naravi u društvu zovu „mafijašica“, pa je jasno i da je ova pesma bila njoj namenjena. Sekulićeva je bila besna kad je čula da je pesma prodata, ali se dogovorila sa Tucakovićevom da joj prioritetno napiše novu pesmu – kaže naš izvor.

Goga je potvrdila da joj je žao što je izgubila „mafijašku numeru“:
- Moj album se uveliko radi i baš svi mi kažu kako je šteta što nisam dobila tu pesmu. Ali, nije kome je rečeno, već kome je suđeno. Upravo ulazim u studio i mislim da će Marina uraditi pesme koje će napraviti bum – veruje nesuđena „mafijašica“, dok Ana tvrdi da je pesmu odavno kaparisala.

- Melodija je kupljena od Romarija pre godinu dana, a tekst je pisan na istu, pa je logično da je rađena namenski – rekla je Nikolićeva.

Da sve bude još gore po Gogu, pesma „Mafija kafe“ u izvođenju Ane Nikolić postala je pravi letnji megahit. Pa, nek sledeći put opet bude neodlučna.

Reklame

Ostavite komentar