Anej Sam: ‘Nives je prodavala telo balkanskim mafijašima’

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 30 Aug 2010

Otac popularne hrvatske starlete Nives Celzijus, Anej Sam, napisao je knjigu ‘Kamo sutra’, koja bi uskoro trebalo da bude objavljena.

I dok nestrpljivo iščekuju da kontraverzno delo dospe u prodaju, hrvatski mediji već uveliko prenose kako se knjiga bavi životom provokativne brinete koju je Sam optužio za prostituciju.

Već ilustracija na korici knjige ukazuje na njen sadržaj: nacrtano je golo telo devojke raširenih nogu u čiju vaginu ulazi mnogo muškaraca, a iznad koje je stavljena Nivesina glava. Anej Sam ne krije da mu se rođena ćerka gadi, te je naziva ‘nečovečnim, potpuno nepismenim stvorom, ženom čiji je poziv tek unovčavanje sopstvenog tela’.

„U knjizi pod nazivom ‘Gola istina’ na dlanu imamo prostituciju! Ona je prvo bila oruđe svodnice, kasnije je bila i samostalna prostitutka, u trećoj je fazi ona sama bila svodnica. Ništa od toga ja nisam zapisao na način etiketiranja, to je ona i sama priznala,“ rekao je Anej, koji u knjizi piše i kako se Nives prodavala balkanskim mafijašima.

„Nepravdu zagrebačke sredine je, kao što vidimo, dokazivala tako da je za novac imala seks sa srpskim mafijašima,“ stoji u delu knjige koji govori o njenim vezama i odnosima sa pripadnicima balkanske duvanske mafije.
Iako ogorčen na ćerku zbog autobiografije ‘Gola istina’ u kojoj ga je optužila seksualno zlostavljanje, Sam tvrdi da njegova knjiga nije odgovor na to ‘štivo puno laži i besmislica’, koje, smatra on, nije napisala Nives već ‘neki žuti novinarčići’.

Reklame

Ostavite komentar