Bajaga razgalio pivopije

Izvor:
Postavljeno 22 Aug 2010

Na mestu gde se Dunav sastao sa Savom i preksinoć su tekle reke piva. Treće veče „Beogradskog bir festa” obeležio je nastup „Bajage i instruktora”, koji su pred nekoliko desetina hiljada pivopija pevali sat i po vremena. Pesmom „Grad” Bajaga je najavio vedru noć nad Beogradom

- Imam filing da će večeras biti ludilo! Dvadeset pet godina mi nije dosadilo da pevam pred ovako lepom i mladom publikom, zato zapamtite, godine prolaze – rekao je frontmen legendarne grupe Momčilo Bajagić Bajaga, i zapevao pesmu „Godine prolaze”.

Zabava je mogla da počne, a točilice piva neumorno su gasile žeđ prisutnih. Jedna za drugom nizale su se pesme „Verujem, ne verujem”, „Berlin”, „Gore – dole”, „Kap po kap”, „Plavi safir”, dok se na sve strane nazdravljalo. Mladići su već tačno znali koju vrstu piva žele, dok su devojke bile rade da probaju koktele piva sa borovnicom, ovsom, kupinom… Kada su se u ponoć ovogodišnji „pivski instruktori” povukli sa stejdža, nastupili su „Del Arno bend” i tribjut grupa „Bijelo dugme”, dok je poslednje posetioce ove treće večeri festivala piva u ranim jutarnjim satima ispratio bend „Skroz”. Pre ovih muzičkih poslastica, atmosferu do usijanja dovele su i predgrupe „Porše Lin”, „ZZ Top anril”, „Pankrti” i „Santos braders bend”.

Reklame

Ostavite komentar