Biljana Obradović provela nezaboravno leto u Egiptu

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Aug 2010

Biljana Obradović, autorka i voditeljka emisije „Biljana za Vas”, provela je dve nezaboravne nedelje u egipatskom mondenskom letovalištu Šarm el Šeik u društvu svog dečka Branka Kostadinovića!

Zaljubljeni par odseo je u luksuznom hotelu „Savoja”, a dane su provodili na prelepoj plaži i hotelskom bazenu.

- Za samo putovanje odlučili smo se tri dana pre polaska. Budući da smo čitavu prošlu godinu proveli na relaciji Njujork-Los Anđeles-Milano, bili smo željni pravog odmora koji podrazumeva more, bazen, isključene telefone i grad koji vam ne nudi toliko zabave! Zato nam je ovaj hotel ponudio sve ono što smo želeli, mir, tišinu i uživanje – kaže Biljana za Press i dodaje da su ona i Branko probali ronjenje!

- Pravi odmor podrazumevao je odmor na bazenu ili plaži gde smo ronili i uživali u čudesnom podvodnom svetu. Iako vam boravak u Egiptu nudi mogućnost safarija, ture do Kaira i drugih istorijskih destinacija, mi smo želeli samo da se odmorimo. Jedan dan smo samo posetili staru pijacu pod nazivom „Old market” gde možete naći raznorazne stvari po pet puta nižoj ceni nego u gradu – rekla je zgodna voditeljka koja će pred početak četvrte sezone svoje emisije koja startuje od septembra posetiti Kan i Beč.

Reklame

Ostavite komentar