Bivši dečko brani Ani Nikolić da izvodi pesmu “Džukela” !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Aug 2010

Ana Nikolić ostaje bez „Džukele“. Ne bez svog psa Maze, već bez prve numere na novom albumu „Mafija kafe“.

Tu pesmu joj je poklonio bivši dečko, berlinski biznismen Matija Ćorković, pod uslovom da javno istakne kako ju je dobila od njega. Međutim, pošto se „devojka od čokolade“ oglušila o obećanje, on namerava da okrene ploču.

- Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i tek nedavno me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje „Džukele“ – naglašava Matija.

Ali, uvek postoji ali, veli Ćorković.
- Znam da je teško zabraniti nešto što je narod već prihvatio, jer, kako čujem, Ani je „Džukela“ jedini hit na albumu, iako ima jedanaest pesama – zaključuje pomalo cinično bivši momak lepe Paraćinke.

Ovo je druga numera koju Ana nije platila. Osim „Džukele“, na albumu se našla i pesma „Baš vala, baš“ ukradena od turske grupe 4 Yuz. Ako se ovako nastavi, lako se može desiti da će pevačici onih 100.000 evra, koliko je pominjala da je uložila u CD, zapravo biti novac koji će joj dobro doći kad tužbe počnu da pristižu.

Reklame

Ostavite komentar