Ceca: Bolje ludi klinac nego ludi starac!!!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Aug 2010

Iako je poznata kao osoba koja ne priča često o svojim emocijama i privatnom životu, pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović iznela je svoj stav da je bolje biti pored „ludog klinca nego pored ludog starca“. Naime, Ceca je za „Atlas“ televiziju komentarisala kako je svuda u svetu mala razlika u godinama normalna, a kod nas se oko toga diže prašina.

- Ja mislim da ljubav ne gleda na godine i vreme, bitno je da ima hemije i da se oseti razmena energije. Verujem u ljubav i da čovek može više puta da voli u životu, ali ne desi se to kada mi želimo jer ljubav se ne traži, ona se dešava. Ne može se lako naći prava srodna duša. Meni je normalna razlika tri-četiri godine između muškarca i žene i nebitno je ko je stariji. U svetu je normalno da žena bude malo starija od muškarca, a kod nas je to katastrofa. Bolje birati ludog klinaca nego ludog starca – kroz smeh je pričala jedna od najvećih zvezda naših prostora i šire, koja se vrlo često u priči vraćala na svoju najveću ljubav Željka Ražnatovića Arkana:
- Ja sam doživela pravu i istinsku ljubav! Imala sam svoju bajku koja je trajala šest godina i ne daj bože da mi se više nikad ne desi takva ljubav. Kad god mi je teško, ja se setim tih divnih trenutaka sa svojim suprugom, ali sve što je lepo ima svoj kraj. Ja sam odrasla pored Željka i on me je naučio nekim stvarima koje su me vodile kroz život – prisećala se pevačica, ali isto tako se nada da će opet doživeti još jednu veliku ljubav.
- Hronično sam umorna i volela bih da imam pored sebe nekoga ko će sve da mi sredi i da ja ne moram ništa da se pitam, da samo meditiram, ali teško da je to ostvarivo. Nadam se da ću sresti čoveka koji će moći da mi parira. Slava je najgori ljubavnik, ustaješ i ležeš sam. Muškarci misle da ako sam ja Ceca, treba da mi bace rukavicu u lice i kažu: „Brani se.“ Mi smo na Balkanu i žene su jače i sa stavom, ali to ne znači da im ne treba pažnja i ljubav. Prvi muškarac zna da treba da priđe jakoj i stabilnoj ženi. Bitno je da jedno na drugo možemo da se oslonimo! – objašnjavala je Ceca, koja važi za ženu sa stavom i kojoj muškarci retko prilaze iz straha i predrasuda.

Reklame

Ostavite komentar