Dača i Nataša kupili stan od 212.500 evra

Izvor: Kurir
Postavljeno 27 Aug 2010

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović pazarili penthaus od 85 kvadrata u Beogradu, u blizini Hrama svetog Save

Ide mi, u životu ide mi, kao da je pevala Nataša Bekvalac dok je sa suprugom Danilom Ikodinovićem kupovala stan u Beogradu od 85 kvadrata za 212.500 evra.

„Novosadska barbika“ je u poslednje vreme potpisala niz izuzetno dobrih ugovora za nastupe, pa je odlučila da, s obzirom na zavidno poboljšanje finansijske situacije, veći deo tog novca uloži u nekretnine, saznaje Kurir.

Ona i Dača izabrali su penthaus u novoizgrađenoj zgradi u blizini Hrama svetog Save, a kvadratni metar plaćali su 2.500 evra. Dovoljno je reći da samo kupatilo u njemu ima površinu prosečne dnevne sobe.

- Nataša i Danilo su se veoma lako dogovorili u šta će da investiraju pare koje je zaradila od nekoliko više nego uspešnih poslovnih poduhvata. Njoj zaista dobro ide na estradnoj sceni, pa joj nije bio nikakav problem da izdvoji 212.500 evra za stan.

Angažovala je stručnjake za unutrašnju dekoraciju, koji će narednih dana da započnu preuređenje penthausa po Natašinim željama. U njemu će boraviti kada zbog obaveza budu morali više vremena da provode u Beogradu – naglašava Kurirov sagovornik.

Pokušali smo da nešto više saznamo i od bračnog para koji u svom vlasništvu već ima luksuzni stan na dva nivo u centru Novog Sada i salaš na kojem planiraju da grade kuću, ali su njihovi brojevi telefona ostali nedostupni, pošto su trenutno na odmoru u inostranstvu.

Reklame

Ostavite komentar