Danijel Pavlović: Stiže “Tahikardia”

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 17 Aug 2010

Mladi pop pevač Danijel Pavlović poslednjih nekoliko meseci vredno radi na svom albumu prvencu koji bi u septembru trebao da ugleda svetlost dana.

Pavlović je izuzetno predan radu na pesmama za svoj album, ali punom parom radi i za svoje kolege. Poseban slučaj je pesma pod nazivom “Tahikardia”, koja je ujedno i naslovna pesma albuma.

- Danijel je svestan da sa prvim albumom ne sme da napravi promašaj, pa vrlo pažljivo bira pesme koje će snimiti. Za sada se dvoumi da li da promociju albuma započne baladom ili pesmom “Tahikardia” po kojoj je album i dobio ime. U pitanju je numera koju je uradio zajedno sa Damirom Handanovićem, koja nije bila planirana za njega. Mnogo pevača je bilo zainteresovano za pomenutu pesmu za koju oni koji su je čuli tvrde da je u pitanju apsolutni hit. Njih dvoje su se dugo dvoumili kome da je prodaju, ali su na kraju zaključili da je najbolje da je ipak snimi Danijel. Inače, zajedno su uradili dosta pesama za mnoge poznate izvođače, a publika će imati prilike da ih čuje već od septembra – kaže izvor portala Opera17.

Kontaktirali smo Danijela koji je potvrdio priču da pesma “Tahikardia” nije bila rađena za njega, ali da se ipak odlučio da je snimi. Pavlović je za čitaoce portala Opera17 otkrio još neke detalje o albumu:

- Da. Sada smo moj producentski tim i ja potpuno sigurni da će se “Tahikardia” naći na mom albumu, koji će, evo imate ekskluzivu da saznate, nositi istoimeni naziv! Pesma je brza, interesantna, puna energije, a kao i ostale sa mog albuma ima malo hrabriji tekst. Muziku i aranžman je uradio moj prijatelj i saradnik Damir Handanović, a ja sam uradio tekst. Na albumu će se naći devet pesama, na kojima se radi uveliko, i nadam se da će do prvog septembra sve biti završeno. Pesme su zaista dobre, album je interesantan, i potpuno drugačiji od onoga šta se od mene očekuje. Zaista, jedva čekam da ga publika čuje – kaže Danijel za portal Opera17.

Reklame

Ostavite komentar