Danilo Ikodinović: Ne volim da mi neko dira ženu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 12 Aug 2010

U novom broju magazina „Puls“ proslavljeni vaterpolista Danilo – Dača Ikodinović otvoreno priznaje koliko mu je saobraćajna nesreća pomogla da ukapira život, zašto ima poverenja u svoju suprugu Natašu Bekvalac i kako bi posle svega opet seo na motor.

Već duže vreme spekuliše se o tajnoj vezi između popularne pevačice Nataše Bekvalac i tenisera Novaka Đokovića. Njihov poslednji susret koji je podgrejao tu priču desio se pre dve nedelje u hotelu „Splendid“ u Bečićima. Dača poručuje da su sve to čiste gluposti. Prošle nedelje sreli smo se u Novom Sadu, gde Dača i Nataša sa ćerkom Hanom žive u svojoj novoj kući. Iako deluje opušteno i zadovoljno, Dača objašnjava da ga medijska hajka na njegovu suprugu veoma pogađa.

- Ako diraš moju ženu, diraš i mene. Nema šta tu. Ja sebe ne odvajam od svoje supruge. Ako imaš razloga, to je u redu, ako ona napravi sranje. Pa evo, ja sam napravio sranje, pijan sam vozio, i normalno je da se o tome piše. Desilo mi se. Bio je to trenutak slabosti. A kad nemaš povod i pokušavaš da napraviš senzacionalističku priču da bi prodao novine, onda je najpoželjnija meta Nataša Bekvalac. Pravo da ti kažem, ne volim da mi neko dira ženu. To što blate nju povređuje mene i negde je indirektno upućeno i meni.

Misliš da ne postoji nikakav razlog za to? Obično postoji neki povod za takve tekstove…
- Ha-ha! Koji povod? Da znam odgovor, ja bih javno izašao pa bih rekao, a pošto ne znam, onda ćutim. Ljudi prave spekulacije na osnovu onoga što se meni desilo. Umesto da me pitaju direktno, svi vole da nagađaju. On više nije sportista, nema ruku. Pa? Bitno je kako sam ja izašao iz svega toga. To je najbitnije. A ja mislim da sam mnogo, mnogo jači nego što sam ikada bio.

I kako je moguće da Natašu toliko kritikuju, a da tebe toliko vole?
- Stvarno ne znam odgovor na to pitanje. Valjda je cela ova situacija pogodna da ja budem invalid, jadan, koji mora nju da trpi jer nema ko da me izdržava!? To je besmisleno. Dovoljno sam zaradio u životu da ne mora niko da me izdržava. Voleo bih da znam zašto se neko toliko ostrvio na nju. Njena ogromna harizma privlači i pozitivne i negativne stvari. A ovde je veća vest da je neko s nekim spavao nego da je uradio nešto pametno. Ali dobro, to je tako svuda.

Da li te stvari utiču na vaš odnos? Da li mogu da prouzrokuju svađu?
- Ne mogu! Da stvore svađu, ne mogu. Ako bi stvarno bilo povoda, onda bi sigurno nastali problemi.

Reklame

Ostavite komentar