Dara Bubamara odlučila da smanji grudi !

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 04 Aug 2010

Uzalud se Dara Bubamara mesecima žalila prijateljima kako su bujne grudi počele da joj smetaju, te da joj opterećuju kičmu… Niko od njih je nije uzimao za ozbiljno! Istini za volju, da je nismo uslikali na bazenu budvanskog hotela “Avala“ ni mi joj ne bismo poverovali da ima problem takve prirode.

A kad nas je Dara dočekala, imali smo šta i da vidimo! Dude popularne blondine veće su nego ikada, kao da su preko noći narasle iz slabe četvorke u jaku peticu. Mučila se folk zvezda na sve moguće načine da ih spakuje u majušni bikini, ali kako god da ih namesti, jedan deo bi joj uvek umakao iz ležišta.

“Muke moje niko ne zna“, kaže pevačica kroz smeh, i dodaje: “Posle rođenja Konstantina grudi mi uopšte nisu splasle, već su vremenom sve više dobijale na masi. Sada su prevelike za moju konstituciju, pa me zbog toga često bole leđa. Kako stvari stoje, izgleda da ću na jesen morati da se podvrgnem operaciji i smanjim ih za broj. Nema mi druge.“ E sad, verovatno će biti i onih koji smatraju da su folkerkine cice prave ubice, te da ih ne treba dirati kad ju je priroda već obdarila. Ali ona ipak najbolje zna šta joj je činiti…

Reklame

Ostavite komentar