DJ Tarkan proživeo pakao u Hrvatskoj

Izvor: Dnevnik.hr
Postavljeno 26 Aug 2010

Zahvaljujući uspešnoj karijeri, DJ Tarkan obišao je pola sveta. Iz svake zemlje nosi drugačije uspomene, no sve od reda su lepe. Ipak sećanja na Hrvatsku biće mu gorka. Naime, nakon odrađenog nastupa u Puli turski DJ svetskog glasa gotovo da je izbačen na ulicu, a nije mu ni isplaćen dogovoreni honorar.


Najpoznatija turska DJ zvezda drugi će put svakako dobro promisliti pre nego što zasvira u nekom hrvatskom klubu. Naime nakon što je proteklog vikenda nastupio u pulskom Fort Burgignonu organitzatorka Lejla Malagić, tvrdi DJ, zakinula ga je za pola honorara. No to nije ništa naspram agonije koju je kako tvrdi, proživeo tokom boravka u Hrvatskoj:

‘Kad smo stigli bili smo jako umorni, ali niko nas nije pitao želite li spavati ili jeste li gladni. Došla je i smestila nas na mesto koje nije niti soba’, rekao je Tarkan za IN magazin.

Za one koji ne znaju , DJ Tarkan u svojoj domovini ali i širom sveta uživa zvezdani status. Između ostalog i službeno je proglašen najboljim Turskim DJ-em. No to čini se nije impresioniralo organizatorku Tarkanovog nastupa u Puli jer netom nakon odrađenog posla ona ga je svedoči DJ odlučila otpremiti kući. ‘Došla je i počela snažno bubati po vratima te rekla da moramo napustiti hotel. Zašto? Jer je rezervacija bila na jednu noć, iako smo se dogovorili tri.’

Reklame

Ostavite komentar