Dragan Marinković Maca: Dobro sam se udao

Izvor: zena.blic.rs
Postavljeno 12 Aug 2010

Pošto se 25. jula drugi put, ali sada supruzi Tijani, zakleo na večnu ljubav, glumac, voditelj i šoumen Dragan Marinković Maca odmah je počeo da izvršava svoje bračne dužnosti.

Za početak se iz Beograda preselio u Novi Sad, Tijanin grad, a onda je odlučio i da redovno kuva svojoj dragoj. Nas je vrlo ljubazno pozvao na prvu romantičnu večeru posle svadbe. To je bilo dovoljno da uvidimo i sledeću grešku: rečeno je „oženio se Maca“. E pa, nije! Maca se, u stvari, udao. Ovom prilikom je i on potvrdio tu doskora nezvaničnu informaciju.

– Ha-ha-ha! Udao sam se! Pa da, naravno! Dobro sam se udao. Ne! Tačnije, kako sam se nadao, dobro sam se udao. Kakav sam, za bolje nisam. Pa mene je mati naučila sve u kuhinji. I da mesim hleb i da kuvam, ali i da usisavam. To je normalno i to je deo kućnog vaspitanja – objasnio je odmah na početku razgovora Maca. Ušli smo u kuhinju njegovog omiljenog restorana „Padrino“ u Novom Sadu. Kaže, hoće da iznenadi dragu. Imao je i malu asistenciju zaposlenih u lokalu. Počeo je odmah da daje i uputstva, iako to nismo tražili:

– Znači, prvo „nafatate“ negde jelena. Ja uglavnom „nafatavam“ male srne. Ali moja žena više voli jelena, pa sam joj to spremio. Učio me moj drug Moma kako ženi da pripremim hranu za prvu bračnu noć. Ja ovde često kuvam, mada gazda Moma to bolje radi.
Pomislili smo da je onda možda bilo bolje da se udala za Momu, kad je već situacija takva. Ali pošto Tijana voli divljač, onda je bilo jasno zašto je ipak izabrala Macu.

Reklame

Ostavite komentar