Dragana Mirković ne zna koliko soba ima njen dvorac

Izvor: dnevnik.ba
Postavljeno 09 Aug 2010

Četrdeset dvogodišnja pevačica Dragana Mirković koju još nazivaju srpskom Madonnom, već je uspela s debi albumom davnih osamdesetih, nakon čega se njen život pretvorio u bajku. Dvadeset albuma su se nizali jedan za drugim, kao i koncertne turneje i koncerti pred velikim brojem obožavatelja od kojih je najveći onaj u Bugarskoj pred više od 50 hiljada ljudi.

Danas je Dragana vlasnica satelitske televizije, a tek ponekad održi poneki koncert na koji se odveze u svom limenom ljubimcu koji vredi oko 500.000 evra.
‘Najbajkovitiji deo mog života je od 2000. godine kad sam osnovala porodicu i udala se za mog doživotnog heroja Tonija. Nije me sram priznati da ga puno volim. On je osoba koja je pored moje dece najvredniji u mom životu’, izjavila je Dragana Mirković koja sa svojim suprugom Tonijem Bjelićem danas živi u Beču.

Po pitanju ljubomore Dragana izjavljuje kako su i ona i muž ‘operisani’ od tog osećaja, odnosno kako kaže ‘nisu u tom fazonu’.

Odnedavno je vlasnica dvorca u okolini Beča za kojeg ne zna ni koliko prostorija ima, jer ih nije brojala. ‘Imam plan u glavi i znam kako izgleda dvorac, ali stvarno nisam brojala prostorije. Znam da ima otpilike 12.000 kvadrata’, tvrdi Dragana Mirković.

Iako se u početku protivila ideji da osnuje vlastitu televiziju, podlegla je nagovorima supruga I trenutno ima jednu od najgledanijih satelitskih TV stanica na Balkanu zahvaljujući tome što su na njoj gostovale kolege folk pevači iz cele bivše države.

Reklame

Ostavite komentar